Crama Beciul Domnesc

Crama BECIUL DOMNESC a fost construită în secolul XV, în timpul domniei lui Ştefan cel Mare. Această construcţie unică ce ne aminteşte de gloria vremurilor de demult, monument istoric, adăposteşte în acelaşi timp vinotecă profesională a companiei. Crama este singura de acest gen din România, este locul în care simţi că devii nu doar parte din istoria acestui neam ci că asişti la metamorfoză unui vin ce se transformă dintr-un vin de calitate într-un vin ce atinge perfecţiunea pe care doar timpul o oferă cu generozitate lucrurilor de valoare...

100.000 de sticle de vin

Peste 100000 de sticle de vin, a căror vechime datează încă din 1949 şi până în prezent, aşteaptă în tăcere ca praful aşternut în roba fină să le ofere protecţia necesară pentru a evolua încet dar sigur începând cu primii ani de viaţă, continuant apoi cu copilăria, maturitatea şi senectutea, devenind astfel respectabilii seniori ai vinurilor româneşti. Gustând un vin din această cramă, simţi că devii o mică parte din istorie, din miracolul care a contribuit la transformarea unui vin într-o capodoperă.

Lasă-te atins de răcoarea acestei crame, aruncă o privire în jur şi aminteşte-ţi de cei care au scris filele de istorie ale clădirii acestui neam, şi căpăta curajul de a înfrunta timpul alături de un vin bun, arătând lumii întregi că lucrurile şi oamenii de valoare nu pot fi învinse de niciun duşman!