1. Câştigi însemnat!

  Cumpără oricare 2 sticle de Sigillum Moldaviae, înscrie numărul bonului fiscal prin SMS la 1812* sau pe www.unvininsemnat.ro şi poţi câştiga unul din sutele de premii sau MARELE PREMIU de 100.000 lei. Detalii şi regulament pe www.unvininsemnat.ro

  Află mai mult
 2. Descoperă-i povestea. Beciul Domnesc

  Lasă-te purtat de poveștile aparte pe www.uncaracteraparte.ro!

  Află mai mult
 3. Sigillum Moldaviae

  Sigillum Moldaviae poarta garantia traditiei viticole nascute pe meleagurile Moldovei, fiind o alegere sigura indiferent de ocazie. Aceasta gama propune patru vinuri cu denumire de origine controlata, ce provin din podgoriile Husi, Odobesti si Panciu, podgorii moldovenesti recunoscute pentru vinurile de calitate.

  Află mai mult
 4. Mirabilis Machina

  Mirabilis Machina

  Masinaria perfecta, natura, a zamislit în 2013 la Cotesti o Feteasca Neagra de exceptie. A fost crescuta de un soare darnic care a supra-maturat boabele de strugure, dandu-i vinului o vana aparte. Editie limitata.

  Află mai mult
 5. Vinarsuri

  Jad

  Vinars autentic de 28 de ani, Jad este opera renumitei crame Paradis din Focsani. Pastrat în butoaie de stejar, vinarsul si-a definit personalitatea distincta si complexitatea pentru a oferi experienta pura a bogatiei aromatice.

  Află mai mult